مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با اشاره به اجرای طرح کاداستر در عرصه‌های طبیعی این استان گفت: طرح کاداستر برای 7/3 میلیون هکتار از عرصه‌های طبیعی استان سمنان اجرا شد. 

طرح کاداستر برای 7/3 میلیون هکتار از عرصه‌های طبیعی استان سمنان اجرا شد

کارگروه ملی مطالبه گری طرح کاداستر، به نقل از ایانا در استان سمنان، علی‌نقی حیدریان اظهار کرد: از 7/9 میلیون هکتار مساحت استان سمنان 3/9 میلیون هکتار آن عرصه‌های منابع طبیعی است که مدیریت حفاظت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری آن بر عهده اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان است.
وی افزود: از کل مساحت منابع طبیعی «3/9 هکتار» حدود 9 میلیون هکتار آن سند دفترچه‌ای به نام دولت صادرشده است و در چند سال اخیر با توجه به ابلاغ قانون حدنگاری «کاداستر» حدود 7/3 میلیون هکتار آن تبدیل به سند تک‌برگی «کاداستر» نیز شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان از مساحت فوق حدود 2/5 میلیون هکتار عرصه‌های بیابانی است که حدود 4/1 میلیون هکتار آن عرصه‌های تحت تأثیر فرسایش بادی است و حدود 640 هزار هکتار آن کانون‌های بحرانی فرسایش بادی است که برای آن طرح مقابله با بیابان‌زایی نیز تهیه‌شده است و سالانه بر اساس اعتبارات ابلاغی کار مقابله انجام می‌شود.
حیدریان گفت: تغییرات ایجادشده در عرصه‌های منابع طبیعی که عمدتاً به‌وسیله عوامل انسانی و دخالت انسان در طبیعت صورت گرفته، تغییرات مخربی در زندگی انسان‌ها به بار آورده است.
وی با بیان اینکه عدم محافظت از اراضی ملی تخریب بیشتر سرزمین را به همراه دارد افزود: تخریب و بهره‌برداری بی‌رویه از پوشش گیاهی مرتعی و جنگلی و خارج از توان بازسازی طبیعت، باعث اثرات نامطلوبی از حیث فرسایش و تخریب خاک، افزایش رواناب و سیلاب، کاهش تولیدات گیاهی و جنگلی و کاهش تولید علوفه برای تعلیف دام و حیات‌وحش می‌شود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان فرسایش و تخریب در نتیجه شخم بی‌رویه و دست‌اندازی به اراضی ملی سبب افزایش سیلاب و خسارت‌های انسانی و مالی برای مردم محلی، بیابان زائی و افزایش ریز گردها می‌شود.
حیدریان گفت: 7/3 میلیون هکتار از مساحت استان، شامل مراتع است که در قالب مراتع قشلاقی و ییلاقی در اختیار 7 هزار و 952 خانوار دامدار قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: حدود 352 هزار هکتار از مساحت استان، جنگل است که 58 هزار هکتار آن جنگل پهن‌برگ هیرکانی، 152 هزار هکتار آن جنگل سوزنی‌برگ أُرس و حدود 142 هزار هکتار جنگل تاغ بیابان است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان افزود: از کل مساحت استان حدود 6/5 میلیون هکتار آن حوزه آبخیزداری است که حدود 2 میلیون هکتار آن مناطق سیل‌خیز است که در قالب 63 حوزه آبخیز با مساحت 732 هزار هکتار طرح تهیه‌شده است و هرساله بر اساس اعتبارات ابلاغی کارهای آبخیزداری در آن انجام می‌شود.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : هکتار ,استان ,طبیعی ,میلیون ,منابع ,سمنان ,میلیون هکتار ,منابع طبیعی ,استان سمنان ,هزار هکتار ,آبخیزداری استان ,آبخیزداری استان سمنان ,مدیرکل منابع طبیعی ,اساس اعتبارات ابلاغی ,عرصه‌های منابع طبیعی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آموزش موسيقي اتحاد زیست شناسی آموزش زبان آلمانی نمایندگی تلفن پاناسونیک خرید و فروش فلزیاب مورگان7000در تهران 09100061386 ChekhabarIRAN عرقیات 1 سرمایه گذاری جهانی دانش های مرتبط با زیست فناوری(بیوتکنولوژی) ساده، سبز ، آسمانی